Omslagsbild för Alla ljuger av Camilla Grebe
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Alla ljuger


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
(50)
Spara i önskelistan
(50)
Spara i önskelistan
"Camilla Grebe är en av mina absoluta favoritförfattare, och jag har läst allt hon har gett ut. /.../ Rekommenderar boken varmt, och även dom tidigare böckerna av författaren. Betyg 5 av 5." Bims Blogg 'Alla ljuger' är en oupphörligt spännande deckare med djup där människoöden och relationer står lika mycket i fokus som mordgåtan, tack vare fint mejslade karaktärer. Trots tids- och perspektivbyten känns berättelsen sömlös och drivs framåt med trygg hand." Christine Karlsson, BTJ-häftet nr 6, 2021 "Camilla Grebe inleder med ett gammalt ordspråk, 'det du inte vet tar du ingen skada av'. Det gäller dock inte i detta gastkramande kriminaldrama." Femina "Det – vi – alla – ska läsa, ja, det är en uppmaning, nej, det är tusan en befallning, ska läsa Camilla Grebes ”Alla ljuger”." Deckarlogg, blogg "Hon är himla duktig på att bygga upp spänning." Monica Lindgren, Go' kväll, SvT "Läs Camilla Grebes nya bok, jag garanterar dig fina timmar i sällskap med hennes text." Kapprakt, blogg "Grebe visar än en gång att hon är en fantastisk berättare! Det finns ingen ”Nordic Noir” författare som är vassare än hon." Breakfast Bookclub, blogg "Eftersom Camilla Grebes penna är så flödande driven och professionell är boken rakt igenom fängslande, bladvändande och spännande. Rasande skickligt! Betyg: 5 tomteluvor." Tankar från en samlares hjärna, blogg

Ny bladvändare av flerfaldigt prisbelönta Camilla Grebe! Ett isande drama om en familj i fritt fall – och den tunna linjen mellan lögn och sanning …

Maria är lyckligt lottad. Hon trivs med sitt jobb, hon älskar sin son Vincent, sin nye man Samir och – oftast – bonusdottern Yasmin. Men när Yasmin försvinner och Samir anklagas för att ha dödat sin dotter rasar Marias tillvaro. Inte kan väl någon mörda sitt eget barn?

Stockholms skärgård, december år 2000. Maria blir klarvaken när telefonsignalen ljuder genom den mörka sommarstugan. Hon hör sin väninna Greta tassa ut i köket för att svara. Så återkommer hon: Maria det är Samir. Du måste komma.

I köket står resterna efter tjejmiddagen. Maria har lämnat sin lilla bonusfamilj hemma och åkt ut till ön för att för en gångs skull träffa sina kompisar. Marias egen son, tioåriga Vincent, har utlovats sedvanligt fredagsmys hemma med sin bonuspappa Samir. Kanske skulle även Samirs tonårsdotter Yasmin vara med om hon inte skulle jobba extra eller gå på fest – för Vincent älskar att vara med henne.

När Maria hör Samirs kvävda röst i telefonen är hennes första tanke att det hänt Vincent något. Och misstanken förstärks när Samir inte förmår säga något mellan snyftningarna. Men så tar en polis över och meddelar att Yasmin är försvunnen. Och att de misstänker att hon försökt ta sitt liv.

Maria kommer hem till den välbärgade, kustnära stockholmsförorten Kungsudd vid sextiden på morgonen. Den gamla trädgårdsmästarbostaden är försänkt i mörker, men två poliser är redan på plats tillsammans med en förkrossad Samir.

Polisen har fått ett larm från en hundägare som sett något, eller någon, falla från den branta Kungsklippan, rakt ner i havet, sent igår kväll. Efter några timmar gick den orolige hundägaren tillbaka och hittade ett par stövlar på toppen av klippan. I det ena stövelskaftet låg ett papper, ett avskedsbrev.

I den stunden tror Maria att det allra värsta hänt. Men hon har fel. Allt kommer att bli värre. Mycket värre …

På annandagen sker det ofattbara. Precis efter frukost knackar det på dörren. Utanför står poliserna från Rikskriminalen, Ann-Britt Svensson och Gunnar Wijk, och några uniformerade kollegor. De förklarar att Samir måste följa med. Han är skäligen misstänkt för mord …

Marias tillvaro rasar samman. Allt hon någonsin trott på. Det kan inte vara sant! För inte kan man väl mörda sitt eget barn?

Camilla Grebe

Debuterade 2009 tillsammans med sin syster Åsa Träff med Någon sorts frid. 2015 debuterade Camilla Grebe som författare på egen hand med den hyllade psykologiska thrillern Älskaren från huvudkontoret. Den har hittills översatts till 21 språk och filmrättigheterna är sålda. 2017 kom den fristående uppföljaren, Husdjuret, som utsågs till årets bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin och som 2018 belönades med Glasnyckeln för bästa skandinaviska dito. Även Skuggjägaren (2019) utsågs till årets bästa svenska kriminalroman och belönades med den prestigefulla Glasnyckeln 2020.

Fler böcker av samma författare

Dvalan

Camilla Grebe 219 kr 219 kr

Husdjuret

Camilla Grebe 198 kr 198 kr

Skuggjägaren

Camilla Grebe 229 kr 229 kr

Julpriser

Eld, snö och stjärnor

Heléne Holmström 209 kr 179 kr

Sångfåglar

Christy Lefteri 229 kr 189 kr

Att välja ett liv

Marie Lok Björk 239 kr 199 kr

Änglaträdet

Lucinda Riley 249 kr 169 kr

Den omänsklige

Jonas Moström 239 kr 199 kr

Renegades : born in the USA

Barack Obama,Bruce Springsteen 299 kr 269 kr

En ateljé i Paris

Guillaume Musso 229 kr 199 kr

Mitt liv som Mariah Carey

Mariah Carey,Michaela Angela Davis 239 kr 199 kr

Det tredje ljuset ; Små ting som dessa

Claire Keegan 239 kr 199 kr

Nattfalkarna

Elly Griffiths 219 kr 179 kr

Väktarna

John Grisham 219 kr 179 kr

Silverview

John le Carré 249 kr 199 kr

En natt som denna

Julia Quinn 179 kr 159 kr

Billy Summers

Stephen King 239 kr 199 kr

Projekt jul

Cathy Bramley 179 kr 159 kr

Barnens julvisor. Med ljudmodul

269 kr 239 kr

Jorden runt till dig

Debbie Johnson 229 kr 179 kr

Fråga aldrig om Marianne

Carolina Neurath 239 kr 199 kr

Agenturen. Ett livsavgörande beslut

Christina Larsson 229 kr 199 kr

De sammanbundna

Stacey Halls 239 kr 199 kr

Tim : Biografin om Avicii

Måns Mosesson 259 kr 239 kr

I befintligt skick

Karin Wallén 219 kr 189 kr

Klassisk rebell

Linda Lampenius 239 kr 199 kr

Där jag kommer ifrån

Theodor Lundgren,Dragomir "Gago" Mrsic 239 kr 199 kr

Sånger ur havet

Sven-Bertil Taube,Peter Nordahl,Lars Forssell 489 kr 449 kr

Benvittring

Johan Theorin 249 kr 169 kr