Omslagsbild för Nattsångaren av Johanna Mo
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Nattsångaren


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
(7)
Spara i önskelistan
(7)
Spara i önskelistan
"Varje ord känns genomtänkt. I Nattsångaren har Johanna Mo verkligen hittat rätt, på alla plan, och skapat en finstämd men samtidigt medryckande berättelse om människoöden som berör. Betyg 4 av 5." Johannas Deckarhörna, blogg "Nattsångaren är mycket bra och spännande. /.../ Rekommenderas varmt. Betyg: 4,5 av 5." Bims Blogg "Rekommenderas varmt. Jag ser fram emot att fortsätta följa den här serien. Betyg 4 av 5." Zellys Bokhylla "Igenkänningsfaktorn är så stor att den nästan stör upplevelsen när jag börjar läsa Nattsångaren. Men allt eftersom kommer jag in i att boken faktiskt utspelas på Öland och uppskattar den mer och mer." Ölandsbladet "En spännande och driven bok som inte går att lägga i från sig. Betyg 9 av 10." Karins boktips, blogg "Sidorna bara flyger förbi. ... En riktigt välskriven bok." Instagramkontot @Emmasbokhylla "En klassisk polisdeckare där precis allt känns rätt." Deckarbloggen Utvald till en av 2020 års bästa böcker av Sydsvenskan!

1:a delen i Ölandsbrotten – NY deckarserie av hyllade Johanna Mo!

Deckarförfattaren Johanna Mo, uppvuxen i Kalmar, startar med Nattsångaren en ny deckarserie – Ölandsmorden. Det är en serie spänningsromaner som handlar om att leva i skuggan av ett brott och om att inte kunna klippa banden med det förflutna och hembygden.

Välkommen! Hanna Duncker tar Ove Hultmarks framsträckta hand och nickar. Ove är hennes chef nu när hon flyttat från Stockholm tillbaka till barndomens Öland. Senast de satt mitt emot varandra var i ett förhörsrum och han talade om att det inte fanns några tvivel om att hennes pappa var skyldig till mord. Det är femton år sedan.

Hanna hinner knappt installera sig hos Kalmarpolisen, eller i huset hon köpt i en liten by på Öland, förrän hon dras in i en komplicerad utredning – en död person har hittats på Öland. Offret är en ung pojke. Han är svårt misshandlad och sitter lutad mot några stenar på Möckelmossens rastplats på Alvaret. Det är en obehaglig syn, men den största chocken får Hanna när hon knackar på hos pojkens mamma för att lämna dödsbudet. Den som öppnar är Rebecka, Hannas bästa vän från förr. Vännen hon övergav …

Johanna Mo

Johanna Mo är född 1976 och uppvuxen i Kalmar men bor numera i Stockholm. Hon har nominerats till Sveriges Radios novellpris, fått OT-Barometerns kulturpris Gyllene fjädern och fått lysande recensioner för sin kriminalserie om Helena Mobacke: Döden tänkte jag mig så, Vänd om och var stilla, Allting trasigt ska bli helt samt Jag var tvungen att gå. 2019 kom deckaren Svarta änkan och 2020 Nattsångaren – första delen i serien Ölandsbrotten.

Just nu

Rodham

Curtis Sittenfeld 229 kr 229 kr

Tyska huset

Annette Hess 209 kr 209 kr

Förmörkelsen

Karin Fossum 219 kr 219 kr

Sovsågott

Anders Roslund 249 kr 249 kr

Nattsångaren

Johanna Mo 209 kr 209 kr

Hur man blir slängd överbord

Emmy Abrahamson 209 kr 209 kr

Alltid en dotter

Amy Engel 219 kr 219 kr

Hjärtats minnen

Jan-Philipp Sendker 219 kr 219 kr

Där kräftorna sjunger

Delia Owens 169 kr 169 kr