Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo
Om Samantha Santambrogio-Öberg

BÄST PRIS JUST NU

Jag blundar och ber

Alex Ahndoril 269 kr 199 kr

Treblinka Comedy Club

Åke Edwardson 269 kr 199 kr

Rent hus

Alia Trabucco Zerán 269 kr 199 kr

Nomaden

Pascal Engman,Johannes Selåker 269 kr 229 kr

Nattens skola

Karl Ove Knausgård 319 kr 249 kr

Strålarna

Jenny Holmqvist 269 kr 199 kr

Rummet i jorden

John Ajvide Lindqvist 279 kr 249 kr

Änkan

Helene Flood 299 kr 269 kr

Bara glädje hjärtat rymmer

Moa Eriksson Sandberg 319 kr 289 kr

Drömmar av brons

Camilla Läckberg 269 kr 199 kr

Käraste Lena

Ninni Schulman 269 kr 199 kr

Lång väg hem : Mina 25 år i sekten

Mariette Lindstein 289 kr 259 kr

Tyra

Johanne Hildebrandt 249 kr 219 kr

Första blodet

Amélie Nothomb 229 kr 199 kr

Klubben

Christian Unge 279 kr 249 kr

Tårtor och tavlor

Camilla Dahlson 279 kr 249 kr

Tigerkakshjärta

Lina Nordquist 269 kr 199 kr

Förtjänst och skicklighet

Monica Nebelius Lüning 279 kr 199 kr

Det skyddande regnet

Jojo Moyes 279 kr 249 kr

Antikjägarens mordguide

C. L. Miller 299 kr 269 kr

Mrs Winterbottom tar ett sabbatsår

Joanna Nell 269 kr 239 kr

Det gömda palatset

Dinah Jefferies 299 kr 269 kr

Inget av det här är sant

Lisa Jewell 279 kr 249 kr

De förbjudna böckernas bibliotekarie

Brianna Labuskes 259 kr 229 kr

Blödande hjärtan

Elly Griffiths 289 kr 259 kr

Fråga efter Jane

Heather Marshall 279 kr 249 kr

Se dig död

Peter James 259 kr 229 kr

DC3:an : att bärga historien

Carl Douglas,Björn Hagberg,Martin Widman 389 kr 359 kr

Den empatiska hunden

Olof Rydén 319 kr 289 kr

Motiv

Malin Persson Giolito 269 kr 199 kr

Paket: Schulman & Nordquist

538 kr 358 kr

Du kanske också gillar