Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo
Om Samantha Santambrogio-Öberg

Just nu

Systrar oavsett

Eleonora von Essen 249 kr 219 kr

Den sista adventskalendern

Jenny Fagerlund 249 kr 219 kr

Slottet

Anna Breitholtz Monsén 249 kr 219 kr

Färskt vatten till blommorna

Valérie Perrin 259 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 189 kr

Änglarummet

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

En hamn i stormen

Birgitta Bergin 249 kr 219 kr

Allt jag finner i er ska jag finna i mig

Malin Ekman 239 kr 199 kr

Skriften i vattnet

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Flicka, 1983

Linn Ullmann 259 kr 229 kr

En enda önskan

Nicholas Sparks 229 kr 199 kr

Det tomma huset

Unni Lindell 259 kr 229 kr

Havets kyrkogård

Aslak Nore 269 kr 239 kr

Dödsbädden

Katarina Wennstam 249 kr 189 kr

Fyllda hjärtan och frusna tassar

Melissa Daley 279 kr 239 kr

Alltid i december

Emily Stone 229 kr 199 kr

Grannar i döden

Lucy Foley 239 kr 199 kr

Kärlekens algoritm

Mons Kallentoft 249 kr 199 kr

Sinnenas tid

Annie Ernaux 269 kr 239 kr

Skuggläge

Kristina Ohlsson 249 kr 179 kr

Spindeln

Lars Kepler 249 kr 179 kr

Tid för barmhärtighet

John Grisham 249 kr 179 kr

Paket Ohlsson & Kepler

498 kr 338 kr