Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Bäst pris just nu!

Månadens just nu-priser

Onda tankar

Nora Roberts 299 kr 199 kr

Viva España

Åsa Hellberg 269 kr 229 kr

Liket på Tallholmen

Katarina Bivald 279 kr 249 kr

I skuggan av det förflutna

Elisabet Nemert 299 kr 229 kr

Det rådiga kommunalrådet

Jonas Jonasson 289 kr 199 kr

Bygdedjuret

Sven Olov Karlsson 279 kr 249 kr

Mörkrets alla färger

Chris Whitaker 299 kr 199 kr

Dödens lustgård

Karolina Schützer 279 kr 249 kr

Allmänfarlig ödeläggelse

Monica Nebelius Lüning 279 kr 199 kr

Isnatten

Kamilla Oresvärd 269 kr 239 kr

En liten död

Ebba Bandh 289 kr 199 kr

Schackspelaren

Daniel Fridell, Börge Hellström 299 kr 269 kr

Frälsarens nya gymnastikskor

Sebastian Avindell 269 kr 239 kr

Den gyllene hämnden

Veronica Sjöstrand 269 kr 239 kr

Älskarinnan

E. P. Uggla 279 kr 249 kr

Satmarken

Thomas Engström 269 kr 239 kr

Du är här

David Nicholls 279 kr 249 kr

Dit fjärilar flyger

Suzanne Redfearn 269 kr 239 kr

De bortglömda flickorna

Emily Gunnis 279 kr 249 kr

Innan kaffet kallnat

Toshikazu Kawaguchi 269 kr 239 kr

Hennes tysta ögon

Armando Lucas Correa 269 kr 239 kr

Systrar under en uppgående sol

Heather Morris 269 kr 239 kr

Mörkrets grotta

Kate Rhodes 279 kr 249 kr

Ekon från det förflutna

Jodi Thomas 249 kr 219 kr

Efteråt

Guillaume Musso 249 kr 219 kr

Långlevnadsrevolutionen

Maria Borelius 329 kr 299 kr

Doktorns no bullshit-guide till hälsa

Jesper Salén 329 kr 299 kr

Kalorismart : enkla recept för att äta gott och må bra

Annie Erfass 329 kr 299 kr

Hälsoresan : 52 veckor som kan förändra ditt liv

Anders Wallensten 289 kr 259 kr

Jakob

Satu Rämö 299 kr 199 kr

Post Mortem

David Lagercrantz 299 kr 199 kr

Paket: Lagercrantz & Rämö

598 kr 378 kr