Bakat till julen : gott, lyxigt & extra allt


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Recepten som ingen julälskare kan motstå!

Till julen vill man bjuda på det allra godaste, man vill glädja familjen och fylla köket med underbara dofter av saffran och pepparkaka. Här finns de bästa recepten! Matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderström kan som ingen annan skapa underbara bakverk och kreationer som står stadigt i det klassiska, men också bjuder på en ny twist. Det där lite extra lyxiga och tjusiga som verkligen sätter guldkant på livet!

Här finns ett överdåd av saffransbakverk, kakor och bullar, härligt julgodis och tårtor – med julens efterlängtade smaker och så vackert gjorda att de blir festens mittpunkt. Allt med tydliga recept och inspirerande bilder. 

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Recepten som ingen julälskare kan motstå!

Till julen vill man bjuda på det allra godaste, man vill glädja familjen och fylla köket med underbara dofter av saffran och pepparkaka. Här finns de bästa recepten! Matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderström kan som ingen annan skapa underbara bakverk och kreationer som står stadigt i det klassiska, men också bjuder på en ny twist. Det där lite extra lyxiga och tjusiga som verkligen sätter guldkant på livet!

Här finns ett överdåd av saffransbakverk, kakor och bullar, härligt julgodis och tårtor – med julens efterlängtade smaker och så vackert gjorda att de blir festens mittpunkt. Allt med tydliga recept och inspirerande bilder. 

Produktinfo
Om Lena Söderström