Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.

Produktinfo

Emma Brink Rask

Emma Brink Rask är en passionerad och självlärd hemmabagare som startade sin populära bakblogg Brinken bakar våren 2017. Hon har arbetat i mediebranschen i över 15 år som redaktör, innehållsproducent och digital strateg, men idag ägnar hon all sin tid åt bakningen, bland annat som influencer och receptkreatör. Hon driver även Sveriges enda podcast om bakning, Tillåt kakor, tillsammans med Camilla Hamid. Emma har blivit känd för sina vackra bakverk och desserter och inspireras ofta av konditorproffsen. Samtidigt älskar hon att bjuda på enkla recept som alla kan återskapa hemma i det egna köket! 2019 vann hon priset för bästa bak- och dessertblogg i Matbloggspriset och våren 2020 kom hennes första bakbok Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert.

Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.

Produktinfo
Om Emma Brink Rask

Av samma författare

Just nu

Gökungen

Camilla Läckberg 249 kr 179 kr

En lyckligare tid

Claire Lombardo 249 kr 189 kr

Kattjakten

Lars Lerin 269 kr 239 kr

Min skolfröken skall vara ett frimärke

Björn Ranelid 239 kr 199 kr

Syndabarn

Ulrika Rolfsdotter 249 kr 219 kr

Den häpnadsväckande historien om Georg von Ingenting

Rolf Börjlind,Cilla Börjlind 259 kr 229 kr

Orm och stege

Maria Ernestam 249 kr 219 kr

En egen lön

Maria Gustavsdotter 279 kr 239 kr

Trubbel i musteriet

Jenny Clevström 219 kr 189 kr

X

Pascal Engman 249 kr 219 kr

Diamantögat

Kate Quinn 249 kr 219 kr

Våra förlorade hjärtan

Celeste Ng 239 kr 199 kr

Pennys passion

Tessa Dare 209 kr 179 kr

Ett land av snö och aska

Petra Rautiainen 259 kr 229 kr

Kvinna sedd bakifrån

Jesper Wung-Sung 259 kr 229 kr

Inkräktarna

Louise Candlish 229 kr 199 kr

Silverviken

Jojo Moyes 249 kr 219 kr

Försvunnen

Guillaume Musso 239 kr 199 kr

Blindspår

Jonas Moström 259 kr 229 kr

Större trygghet aldrig fanns

Klas Östergren 269 kr 199 kr

Andromeda

Therese Bohman 259 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 179 kr

Bortbytaren

Anders de la Motte 249 kr 179 kr

Botgöraren

Viveca Sten 249 kr 179 kr

Paket De la Motte & Sten

498 kr 338 kr