Gröna burgare


Kartonnage

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Vad är en burgare utan kött? SÅ god!​

Här hittar du 31 favoritrecept som snurrad aubergineburgare med hemgjord ketchup; zucchiniburgare med grillad salladslök, ramslök och srirachasås och svart bönburgare med baba ganousch och rostade pinjenötter. Dessutom innehåller boken recept på hamburgerbröd, tillbehör, såser, pickles, dipp och annat som boostar din burgare. Den godaste burgaren är grön.

Produktinfo

Martin Nordin

Martin Nordin har en omistlig känsla för både mat och foto. Han är bosatt i Malmö och jobbar till vardags med reklam och kommunikation. Han har tidigare skrivit Gröna burgare, som också har översatts till sex språk samt Eld, rök, grönt om hur man lagar vegetariska rätter på grill och över eld.

Vad är en burgare utan kött? SÅ god!​

Här hittar du 31 favoritrecept som snurrad aubergineburgare med hemgjord ketchup; zucchiniburgare med grillad salladslök, ramslök och srirachasås och svart bönburgare med baba ganousch och rostade pinjenötter. Dessutom innehåller boken recept på hamburgerbröd, tillbehör, såser, pickles, dipp och annat som boostar din burgare. Den godaste burgaren är grön.

Produktinfo
Om Martin Nordin