Omslagsbild för Grönsaker A-Ö : 400 recept av Paul Svensson
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Grönsaker A-Ö : 400 recept

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 379 kr
"...en guldgruva att ösa ur när det skall lagas riktigt god mat med grönt som huvudtema. . Helhetsbetyg: 5. "Maria Bennmalm, BTJ Vinnare av Publishing-priset i två kategorier! Vinnare av Måltidsakademiens pris Årets bästa måltidslitteratur, alla kategorier! Och i kategorin Vegetarisk måltidslitteratur!

Äntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.

Paul Svensson

Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum. Paul arbetar också passionerat för att öka respekten för allt som produceras och för alla delar av råvaran, med förhoppningen att vi på sikt ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d’Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar. Sedan 2014 driver han tillsammans med Christofer Ekman restaurangen på Fotografiska i Stockholm – som 2017 utsågs till världens bästa museirestaurang. 2019 öppnade han också restaurangen och lanthandeln Paul Taylor i Sundbyberg tillsammans med Tareq Taylor. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT) och jurymedlem i ”Sveriges yngsta mästerkock” (TV4), förutom att han skrivit flera kokböcker.

Just Nu

Dansa min docka

Anna Jansson 219 kr 169 kr

Kräldjursmemoarer

Silje Ulstein 229 kr 189 kr

Kvinnan med stjärnan

Pam Jenoff 229 kr 199 kr

Som man sår

Michael Hjorth,Hans Rosenfeldt 219 kr 169 kr

Det trettonde fallet

Åke Edwardson 219 kr 179 kr

De fyra vindarna

Kristin Hannah 249 kr 179 kr

Sista sommaren

Eleonore Holmgren 219 kr 189 kr

Uppbrottet

Ana Porss 219 kr 189 kr

Konsulten som inte ville bada

Mikael Bergstrand 249 kr 199 kr

Svart sol

Andreas Norman 219 kr 189 kr

Galleriet vid vattnet

Hanna Blixt 239 kr 199 kr

Cold Case: Skärseld

Tina Frennstedt 219 kr 189 kr

En oväntad resa

Sheila O´Flanagan 189 kr 159 kr

Återträffen

Guillaume Musso 229 kr 199 kr

Aska

Ragnar Jónasson 209 kr 189 kr

Tre gånger så mycket kärlek

Marita Conlon-McKenna 229 kr 199 kr

Mandelaeffekten

Anne Holt 229 kr 199 kr

Rose är borta

Katja Kettu 229 kr 199 kr

Schack under vulkanen

Håkan Nesser 249 kr 169 kr