Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Paul Svenssons gudomliga grönsaker!
Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där Paul Svensson lär dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem. Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar.
Paul Svensson
Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum – hans förhoppning är att vi på sikt också ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d'Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar, bland annat har han drivit restaurangen på Fotografiska i Stockholm som utsågs till världens bästa museirestaurang 2017. År 2020 utsågs han till hedersdoktor i måltidsekologi vid Örebro universitet. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT), "Den gröne slaktaren" (SVT) och är en återkommande gäst i Nyhetsmorgon (TV4).
Paul Svenssons gudomliga grönsaker!
Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där Paul Svensson lär dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem. Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar.