Grytor : från lättlagat till lyx


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Håll grytan kokande

Visst är det härligt med en varm, hemlagad gryta som står och puttrar på spisen? Här finns recept med inspiration från världens alla hörn och många härliga smaker. Grytor med kött, kyckling, korv, fisk, skaldjur, grönsaker, bönor och mycket mer – plus sidorätter, bröd, röror, toppingar, strössel och tips på smarta grytbaser att ha redo i frysen.

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Håll grytan kokande

Visst är det härligt med en varm, hemlagad gryta som står och puttrar på spisen? Här finns recept med inspiration från världens alla hörn och många härliga smaker. Grytor med kött, kyckling, korv, fisk, skaldjur, grönsaker, bönor och mycket mer – plus sidorätter, bröd, röror, toppingar, strössel och tips på smarta grytbaser att ha redo i frysen.

Produktinfo
Om Lena Söderström

Just nu

Gökungen

Camilla Läckberg 249 kr 179 kr

En lyckligare tid

Claire Lombardo 249 kr 189 kr

Kattjakten

Lars Lerin 269 kr 239 kr

Min skolfröken skall vara ett frimärke

Björn Ranelid 239 kr 199 kr

Syndabarn

Ulrika Rolfsdotter 249 kr 219 kr

Den häpnadsväckande historien om Georg von Ingenting

Rolf Börjlind,Cilla Börjlind 259 kr 229 kr

Orm och stege

Maria Ernestam 249 kr 219 kr

En egen lön

Maria Gustavsdotter 279 kr 239 kr

Trubbel i musteriet

Jenny Clevström 219 kr 189 kr

X

Pascal Engman 249 kr 219 kr

Diamantögat

Kate Quinn 249 kr 219 kr

Våra förlorade hjärtan

Celeste Ng 239 kr 199 kr

Pennys passion

Tessa Dare 209 kr 179 kr

Ett land av snö och aska

Petra Rautiainen 259 kr 229 kr

Kvinna sedd bakifrån

Jesper Wung-Sung 259 kr 229 kr

Inkräktarna

Louise Candlish 229 kr 199 kr

Silverviken

Jojo Moyes 249 kr 219 kr

Försvunnen

Guillaume Musso 239 kr 199 kr

Blindspår

Jonas Moström 259 kr 229 kr

Större trygghet aldrig fanns

Klas Östergren 269 kr 199 kr

Andromeda

Therese Bohman 259 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 179 kr

Bortbytaren

Anders de la Motte 249 kr 179 kr

Botgöraren

Viveca Sten 249 kr 179 kr

Paket De la Motte & Sten

498 kr 338 kr