Laga mig
Mjukband
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Utsedd till Årets kokbok 2020!
Lotta Lundgrens bok Laga mig prisas av Gourmand Awards och har utsetts till Årets kokbok 2020. Som Sveriges bidrag tävlar Laga mig vidare om utmärkelsen ”Bäst alla kategorier” i den internationella tävlingen. Finalen äger rum den 5 juni 2021 på Paris Cookbook Fair. Boken går även vidare i kategorin ”Food Writing”.
Matlagaren Lotta Lundgren är känd från flera matprogram i SVT, och här bjuder hon på massor av goda och enkla recept med färgstarka historier som inramning! Fallolyckor relaterade till chili, ett triangeldrama med risotto, Olof Palmes hemligstämplade glassrecept, intergalaktiska utsvävningar med kyckling, ett frontalangrepp på paj, anknytningsproblem till Palak Paneer, medelålderns glädjeämnen, bullar med baksida, Freud vs Jung, citronzest. Hon delar också med sig av sina bästa tips som sommelier.
Lotta Lundgren lyfter enkel vardagsmat till nya kulinariska höjder. Bara att läsa om dem är faktiskt en upplevelse i sig. Alla rätter serveras med lika delar humor och bildningsiver!
Lotta Lundgren
Lotta Lundgren, född 1971, är vass matskribent, erfaren kokboksförfattare och lovprisad programledare för SVT:s Landet Brunsås och Historieätarna. Hennes bok Om jag var din hemmafru eller hur du får en vardag att smaka som en lördag fick stor uppmärksamhet när den kom 2010, blev mångfaldigt prisbelönad och har sålts till flera länder. Boken Tio lektioner i matlagning kom 2015 och den prisbelönta Laga mig 2020. Våren 2021 vann Lotta Lundgren 1:a pris i kategorin Food Writing i den internationella tävlingen Gourmand World cookbook awards.
Utsedd till Årets kokbok 2020!
Lotta Lundgrens bok Laga mig prisas av Gourmand Awards och har utsetts till Årets kokbok 2020. Som Sveriges bidrag tävlar Laga mig vidare om utmärkelsen ”Bäst alla kategorier” i den internationella tävlingen. Finalen äger rum den 5 juni 2021 på Paris Cookbook Fair. Boken går även vidare i kategorin ”Food Writing”.
Matlagaren Lotta Lundgren är känd från flera matprogram i SVT, och här bjuder hon på massor av goda och enkla recept med färgstarka historier som inramning! Fallolyckor relaterade till chili, ett triangeldrama med risotto, Olof Palmes hemligstämplade glassrecept, intergalaktiska utsvävningar med kyckling, ett frontalangrepp på paj, anknytningsproblem till Palak Paneer, medelålderns glädjeämnen, bullar med baksida, Freud vs Jung, citronzest. Hon delar också med sig av sina bästa tips som sommelier.
Lotta Lundgren lyfter enkel vardagsmat till nya kulinariska höjder. Bara att läsa om dem är faktiskt en upplevelse i sig. Alla rätter serveras med lika delar humor och bildningsiver!