Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på bara 10, 20, 30 minuter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Mästerkockens godaste, bästa och snabbaste tips!

Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngoddar och spenat eller färgsprakande risnudelsallad och feta på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga koreanska bulgogiburgare eller en het kyckling med cashewnötter. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga musselrisotto à la bouillabaisse eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango.

Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra på flaska, och hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!

Produktinfo

Jennie Walldén

Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Hon har skrivit fem kokböcker och driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Hon är expert på asiatisk vardagsmat och vill få svenskar att älska nudlar lika mycket som de älskar pasta. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.

Mästerkockens godaste, bästa och snabbaste tips!

Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngoddar och spenat eller färgsprakande risnudelsallad och feta på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga koreanska bulgogiburgare eller en het kyckling med cashewnötter. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga musselrisotto à la bouillabaisse eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango.

Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra på flaska, och hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!

Produktinfo
Om Jennie Walldén