Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Inspireras av Seiran Poons gröna rätter!
I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring.
I den inspirerande boken Salt & Tahini hittar du många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar.
Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.
Seiran Poon
Seiran Poon är en frilansande matfotograf, receptutvecklare och skribent med fokus på grön mat. Hon driver dessutom två egna mat-communityn; det internationella communityt @saltntahini och det svenska @saltochtahini på Instagram och Tiktok. Seirans recept och fotografier har bl.a. publicerats i Thrive Magazine (USAs största växtbaserade magasin), japanska Genic Magazine och hon har även medverkat i The Drew Barrymore Show med ett av sina virala recept. Hon tänker ständigt på mat och en av de saker som ger henne mest glädje är att dela med sig av sin kärlek till mat, i hopp om att inspirera andra att ta till sig mer grön mat. Seiran bor i Stockholm och har även bott i Sydney, Australien. Hennes matlagning inspireras ofta av smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Skandinavien och Östasien.
Inspireras av Seiran Poons gröna rätter!
I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring.
I den inspirerande boken Salt & Tahini hittar du många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar.
Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.