Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. Du hittar många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar. Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.

Produktinfo

Seiran Poon

Seiran Poon är en frilansande matfotograf, receptutvecklare och skribent med fokus på grön mat. Hon driver dessutom två egna mat-communityn; det internationella communityt @saltntahini och det svenska @saltochtahini på Instagram och Tiktok. Seirans recept och fotografier har bl.a. publicerats i Thrive Magazine (USAs största växtbaserade magasin), japanska Genic Magazine och hon har även medverkat i The Drew Barrymore Show med ett av sina virala recept. Hon tänker ständigt på mat och en av de saker som ger henne mest glädje är att dela med sig av sin kärlek till mat, i hopp om att inspirera andra att ta till sig mer grön mat. Seiran bor i Stockholm och har även bott i Sydney, Australien. Hennes matlagning inspireras ofta av smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Skandinavien och Östasien.

I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. Du hittar många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar. Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.

Produktinfo
Om Seiran Poon

Bäst pris just nu

Gravglänta

Mattias Edvardsson 289 kr 199 kr

Natthuset

Jo Nesbø 289 kr 199 kr

Darling : om Lilian och prins Bertil

Helena Dahlgren 259 kr 229 kr

Demon Copperhead

Barbara Kingsolver 299 kr 229 kr

Bokhandeln vid havet

Kristan Higgins 279 kr 249 kr

Vargens unge

Johanna Holmström 289 kr 199 kr

Skyggdjur

Ulrika Rolfsdotter 269 kr 239 kr

Älskarinnan

Monica Rehn 289 kr 259 kr

Tvisten

Mia Edwall Insulander 279 kr 199 kr

Kärlekens idioter

Emma Hamberg 289 kr 199 kr

Landet som försvann

Catharina Ingelman-Sundberg 269 kr 199 kr

Trollet som hittade hem

Lars Lerin 339 kr 299 kr

Tondövas riksförbund presenterar

Kristin Emilsson 279 kr 249 kr

Den långa vägen

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

Nu när man är död : En roman om Cornelis Vreeswijk

Göran Greider 289 kr 259 kr

Mödramärg

Tina Harnesk 279 kr 249 kr

Syndafallet

Johannes Selåker 269 kr 239 kr

Kärlekens mirakel

Barbara Taylor Bradford 269 kr 239 kr

Ordet är mord

Anthony Horowitz 249 kr 219 kr

Hon som blev kvar

Riley Sager 259 kr 229 kr

Konsten att åldras utan värdighet

Clare Pooley 279 kr 249 kr

Stormens vrede

Arnaldur Indridason 299 kr 269 kr

Bröllopsmordet i Cornwall

Fiona Leitch 219 kr 189 kr

Följ med mig

Catherine Isaac 269 kr 239 kr

Tolv otämjda hästar

Anne Holt 279 kr 249 kr

Hansan : Ett handelsimperiums uppgång och fall

Dick Harrison 399 kr 359 kr

Sy - 10 matchande nyckelplagg till modegarderoben

Ann Ringstrand 559 kr 499 kr

Paket: Holmström & Hamberg

578 kr 358 kr