Smaker från Afrika


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Mer än 50 utsöka rätter från Afrika!

Smaker från Afrika är Khadijas Mohamuds andra kokbok, denna gång hämtar hon inspiration från stora delar av Afrika. Khadija Mohamud vill att fler ska upptäcka den fantastiska mat som kommer ifrån denna kontinents olika kök. I boken presenteras ett femtiotal smakrika recept, varav många kan vara svåra att hitta i kokböcker på svenska. Kända rätter som shakshuka, tagine och jollof rice samsas med mindre bekanta men lika välsmakande rätter som den gambianska kycklinggrytan med jordnötssmör domoda, den grönsaksgrytan shakalaka och zigni, den mustiga köttgrytan från Etiopien och Eritrea. Khadija Mohamud driver den omtyckta matbloggen och instagramkontot Khadijas kitchen där mat från hela världen ryms, särskilt rätter från Afrika.

Produktinfo

Khadija Mohamud

Khadija Mohamud driver bloggen och Instagramkontot Khadijas kitchen – med mat från hela världen och fokus på rätter från Afrika. Kärleken till mat uppstod tidigt i hemlandet Somalia. När inbördeskriget bröt ut 1990 tvingades familjen att fly. Nu bor Khadija i Stockholm och har pausat sin sjuksköterskeutbildning för att skriva kokböcker.

Mer än 50 utsöka rätter från Afrika!

Smaker från Afrika är Khadijas Mohamuds andra kokbok, denna gång hämtar hon inspiration från stora delar av Afrika. Khadija Mohamud vill att fler ska upptäcka den fantastiska mat som kommer ifrån denna kontinents olika kök. I boken presenteras ett femtiotal smakrika recept, varav många kan vara svåra att hitta i kokböcker på svenska. Kända rätter som shakshuka, tagine och jollof rice samsas med mindre bekanta men lika välsmakande rätter som den gambianska kycklinggrytan med jordnötssmör domoda, den grönsaksgrytan shakalaka och zigni, den mustiga köttgrytan från Etiopien och Eritrea. Khadija Mohamud driver den omtyckta matbloggen och instagramkontot Khadijas kitchen där mat från hela världen ryms, särskilt rätter från Afrika.

Produktinfo
Om Khadija Mohamud

Fler böcker av samma författare

Khadijas kök : recept från Östafrika

Khadija Mohamud 339 kr 339 kr

Just nu-priser!

Gråterskan

Camilla Läckberg 299 kr 299 kr

17 juni

Alex Schulman 299 kr 299 kr

Nätter utan gryning

Ninni Schulman 299 kr 299 kr

Rygga inte undan

Stephen King 279 kr 279 kr

Vykort från en mördare

Mattias Edvardsson 289 kr 289 kr

Liken vi begravde

Lina Wolff 299 kr 299 kr

Kattens undersökningar

Katja Kettu 299 kr 299 kr

Övningar i mörker

Naja Marie Aidt 299 kr 299 kr

Regntunga skyar

Conny Palmkvist 289 kr 289 kr

Hundra blommor

Omar Alshogre 299 kr 299 kr

Råttpojken

Maria Ek 289 kr 289 kr

När vatten närmar sig

Karin Härjegård 289 kr 289 kr

Solen skiner alltid på Tjurkö

Emma Bouvin 299 kr 299 kr

Underjorden

Lina Bengtsdotter 289 kr 289 kr

Sågverk

Frida Ajo 299 kr 299 kr

Från Björn Natthiko Lindeblad. Med öppen hand

Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler 379 kr 379 kr

Cecilia Vasa : Prinsessan som aldrig gav upp

Herman Lindqvist 309 kr 309 kr

Midnattsfesten

Lucy Foley 289 kr 289 kr

Resan från Bombay

Alka Joshi 289 kr 289 kr

Colette Marceaus stulna liv

Kristin Harmel 269 kr 269 kr

Hjärtats vägskäl

Jodi Thomas 259 kr 259 kr

Där skuggorna faller

Liz Moore 269 kr 269 kr

Gamla synders skull

Sebastian Barry 319 kr 319 kr

Storkens och dromedarens sång

Anjet Daanje 319 kr 319 kr

Fångna i tiden

David Baldacci 289 kr 289 kr

Nattens skugga

Michael Connelly 319 kr 319 kr

Vikingar – myter, sägner och fakta

Peter Bergting 329 kr 329 kr

Paket: Schulman & Läckberg

598 kr 598 kr