Sommar på burk: Sylta, safta, lägg in, fermentera
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Spara sommaren på burk och i flaska!
"En receptsamling som fint ersätter de gamla slitna sylta och safta-böckerna ... Lockande att bläddra i och själv sätta igång." BTJ
Sommar på burk innehåller närmare 100 recept som kan varieras med sommarens smaker och dina egna. Detta är en ny reviderad upplaga med fler recept och nytt avsnitt om fermentering.
Fermentering är en lika enkel som urgammal konserveringsmetod som tar lite tid men det är mest väntetid, eftersom själva processen sköter sig i stort sett själv. Här finns recept och tips på hur man ska gå till väga.
Därtill vackra bilder, fakta, kuriosa, ett urval självplockställen och de bästa sylta- och safta in-tipsen. En bok som verkligen inspirerar till att ta till vara naturens rikedomar.
Innehåll: Fermenteringar, safter, sylter, inläggningar, marmelader, geléer, vinäger, pickles och likörer
Bär och frukter: Björnbär, blåbär, havtorn, grönsaker, hallon, jordgubbar, krusbär, plommon, päron, rabarber, vinbär, äpplen
Åsa Swanberg och Malou Holm har tidigare gjort prisbelönta böcker som Smaker från Saltå Kvarn och Mat att äta minst en gång i livet.
Läs mer
Åsa Swanberg
Åsa Swanberg är matälskande skribent med ett stort intresse för såväl kokkonst som bakning. Åsa har lång erfarenhet som copywriter inom matsektorn, och har även skrivit flera kok- och utflyktsböcker, bland annat Smaker från Saltå Kvarn och Fika Kika Njut.
Spara sommaren på burk och i flaska!
"En receptsamling som fint ersätter de gamla slitna sylta och safta-böckerna ... Lockande att bläddra i och själv sätta igång." BTJ
Sommar på burk innehåller närmare 100 recept som kan varieras med sommarens smaker och dina egna. Detta är en ny reviderad upplaga med fler recept och nytt avsnitt om fermentering.
Fermentering är en lika enkel som urgammal konserveringsmetod som tar lite tid men det är mest väntetid, eftersom själva processen sköter sig i stort sett själv. Här finns recept och tips på hur man ska gå till väga.
Därtill vackra bilder, fakta, kuriosa, ett urval självplockställen och de bästa sylta- och safta in-tipsen. En bok som verkligen inspirerar till att ta till vara naturens rikedomar.
Innehåll: Fermenteringar, safter, sylter, inläggningar, marmelader, geléer, vinäger, pickles och likörer
Bär och frukter: Björnbär, blåbär, havtorn, grönsaker, hallon, jordgubbar, krusbär, plommon, päron, rabarber, vinbär, äpplen
Åsa Swanberg och Malou Holm har tidigare gjort prisbelönta böcker som Smaker från Saltå Kvarn och Mat att äta minst en gång i livet.
Läs mer