Uteköket
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
60 recept och massor av tips för utekockar!
Som grönsaksodlare och kock har Mauritz Larsson Stormgaard stenkoll på vilka växter som är i säsong och lagar kreativa rätter utifrån det.
Med enbart eld, glödbäddar och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens går att få till i glänsande och proffsiga kockkök!
Här får du lära dig hur du med enkla medel långsamt helgrillar grönsaker, röker plommon, gräddgrillar mangold, glödbakar aubergine, lagar mat i marken, använder rustika vedugnar till flatbreads och långkok, och både kall- och varmröker i ett hemgjort rökskåp. Utöver 60 härligt rustika recept får du också tips om odling, goda tillbehör och säsongstänk!
Mauritz Larsson Stormgaard
Mauritz Larsson Stormgaard är kock och trädgårdsmästare, och driver tillsammans med sin fru Agnes köksträdgården Karshamra och Restaurang Farm i Frihamnen i Stockholm – ett cirkulärt samarbete mellan odlingen, restaurangen och ett av Sveriges främsta hantverksbryggerier.
60 recept och massor av tips för utekockar!
Som grönsaksodlare och kock har Mauritz Larsson Stormgaard stenkoll på vilka växter som är i säsong och lagar kreativa rätter utifrån det.
Med enbart eld, glödbäddar och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens går att få till i glänsande och proffsiga kockkök!
Här får du lära dig hur du med enkla medel långsamt helgrillar grönsaker, röker plommon, gräddgrillar mangold, glödbakar aubergine, lagar mat i marken, använder rustika vedugnar till flatbreads och långkok, och både kall- och varmröker i ett hemgjort rökskåp. Utöver 60 härligt rustika recept får du också tips om odling, goda tillbehör och säsongstänk!