Wok, ris, nudlar
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Fulladdad med fräscha recept på favoriträtter!
I Wok, ris, nudlar finns asiatiska klassiker som du enkelt kan laga själv, allt ifrån vardagsbibimbap till teriyakikyckling. Men du får också lära dig lite mer om asiatisk kokkonst som att briljera med egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en rutinerad och smaksäker matlagare i tv-program såväl som på hemmaplan med familj och vänner. Hon är en perfekt länk mellan det asiatiska och svenska köket, hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem en aning till våra svenska smaklökar. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Läs mer
Jennie Walldén
Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Hon har skrivit fem kokböcker och driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Hon är expert på asiatisk vardagsmat och vill få svenskar att älska nudlar lika mycket som de älskar pasta. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.
Fulladdad med fräscha recept på favoriträtter!
I Wok, ris, nudlar finns asiatiska klassiker som du enkelt kan laga själv, allt ifrån vardagsbibimbap till teriyakikyckling. Men du får också lära dig lite mer om asiatisk kokkonst som att briljera med egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en rutinerad och smaksäker matlagare i tv-program såväl som på hemmaplan med familj och vänner. Hon är en perfekt länk mellan det asiatiska och svenska köket, hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem en aning till våra svenska smaklökar. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Läs mer