Wok, ris, nudlar


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Fulladdad med fräscha recept på favoriträtter!

I Wok, ris, nudlar finns asiatiska klassiker som du enkelt kan laga själv, allt ifrån vardagsbibimbap till teriyakikyckling. Men du får också lära dig lite mer om asiatisk kokkonst som att briljera med egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en rutinerad och smaksäker matlagare i tv-program såväl som på hemmaplan med familj och vänner. Hon är en perfekt länk mellan det asiatiska och svenska köket, hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem en aning till våra svenska smaklökar. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?

Produktinfo

Jennie Walldén

Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Hon har skrivit fem kokböcker och driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Hon är expert på asiatisk vardagsmat och vill få svenskar att älska nudlar lika mycket som de älskar pasta. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.

Fulladdad med fräscha recept på favoriträtter!

I Wok, ris, nudlar finns asiatiska klassiker som du enkelt kan laga själv, allt ifrån vardagsbibimbap till teriyakikyckling. Men du får också lära dig lite mer om asiatisk kokkonst som att briljera med egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en rutinerad och smaksäker matlagare i tv-program såväl som på hemmaplan med familj och vänner. Hon är en perfekt länk mellan det asiatiska och svenska köket, hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem en aning till våra svenska smaklökar. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?

Produktinfo
Om Jennie Walldén

Just nu priser

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 229 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 239 kr

Filmmordet i Cornwall

Fiona Leitch 219 kr 189 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 239 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket: Roslund & Sveistrup

598 kr 378 kr