Den glömda kokboken
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Smakrik feelgoodroman om familjehemligheter och nya chanser.
I slutet av 80-talet lämnar Kicki Nyström Västervik för Stockholm. Hon har fått ett eftertraktat restaurangjobb och njuter av storstadspulsen. Men Kickis liv tar snart en oväntad vändning. Mer än trettio år senare letar hennes son Max efter sin spårlöst försvunna mamma ...
Max Nyström är en hyllad restaurangkritiker, men ingen vet att han fått sparken från tidningen han jobbar på, och dessutom tvingats flytta in i sin mosters ateljé på Söder.
Max nyfikenhet väcks när han hittar en gammal receptsamling i ateljéns bokhylla, skriven av hans egen mamma. Hon som försvann spårlöst för över trettio år sedan ...
I slutet av 80-talet lämnade den unga Kicki Nyström Västervik för storstaden. Hon hade fått jobb på bistron Lilla Champen, och njöt av att vara en del av storstadens vimmel.
Men underbart är som bekant kort, och Kickis liv tog snart en oväntad vändning ...
Samtidigt som Max börjar söka efter sin försvunna mamma lär han känna servitrisen Olga. Tillsammans börjar de nysta i mysteriet, men vägen till sanningen blir både snårig och känslosam.
Christoffer Holst
Christoffer Holst, född 1990, är författare, förläggare och sommelier. Han debuterade 2015 med Mitt hjärta går på och har skrivit flera feelgoodromaner sedan dess, bland annat den charmiga och populära mysdeckarserien om Cilla Storm och den härligt somriga må-gott-romanen Solsken och parmesan.
Smakrik feelgoodroman om familjehemligheter och nya chanser.
I slutet av 80-talet lämnar Kicki Nyström Västervik för Stockholm. Hon har fått ett eftertraktat restaurangjobb och njuter av storstadspulsen. Men Kickis liv tar snart en oväntad vändning. Mer än trettio år senare letar hennes son Max efter sin spårlöst försvunna mamma ...
Max Nyström är en hyllad restaurangkritiker, men ingen vet att han fått sparken från tidningen han jobbar på, och dessutom tvingats flytta in i sin mosters ateljé på Söder.
Max nyfikenhet väcks när han hittar en gammal receptsamling i ateljéns bokhylla, skriven av hans egen mamma. Hon som försvann spårlöst för över trettio år sedan ...
I slutet av 80-talet lämnade den unga Kicki Nyström Västervik för storstaden. Hon hade fått jobb på bistron Lilla Champen, och njöt av att vara en del av storstadens vimmel.
Men underbart är som bekant kort, och Kickis liv tog snart en oväntad vändning ...
Samtidigt som Max börjar söka efter sin försvunna mamma lär han känna servitrisen Olga. Tillsammans börjar de nysta i mysteriet, men vägen till sanningen blir både snårig och känslosam.