Restaurang Kamogawa och de bortglömda recepten
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Smakrik feelgoodroman som gjort internationell succé
Restaurang Kamogawa och de bortglömda recepten är ett charmigt, mysigt och gripande matäventyr där kärleken till traditioner, minnen och mat står i fokus. Boken gjorde stor succé i hemlandet Japan och har blivit en internationell bästsäljare.
Finns det någon rätt du skulle göra allt för att få äta igen? På en liten gata i Kyoto gömmer sig en speciell restaurang. Här lagar Koishi och hennes pappa Nagare underbar mat till sina gäster. Men det finns fler anledningar att besöka Restaurang Kamogawa ...
Koishi och Nagare kallar sig matdetektiver. Med sina listiga och kreativa utredningar tar de fram maträtter från gästernas förflutna, rätter som påminner om allt ifrån den första kärleken till människor och platser som sedan länge gått förlorade. Maten låter gästerna återuppleva deras allra viktigaste stunder, och när det förflutna länkas samman med nutiden uppstår magi.
Hisashi Kashiwai
Hisashi Kashiwai föddes 1952 och växte upp i Kyoto. Efter att ha utbildat sig till tandläkare i Osaka återvände han till Kyoto och öppnade en mottagning där. Han har skrivit mycket om sin hemstad och deltagit i olika TV-program.
Smakrik feelgoodroman som gjort internationell succé
Restaurang Kamogawa och de bortglömda recepten är ett charmigt, mysigt och gripande matäventyr där kärleken till traditioner, minnen och mat står i fokus. Boken gjorde stor succé i hemlandet Japan och har blivit en internationell bästsäljare.
Finns det någon rätt du skulle göra allt för att få äta igen? På en liten gata i Kyoto gömmer sig en speciell restaurang. Här lagar Koishi och hennes pappa Nagare underbar mat till sina gäster. Men det finns fler anledningar att besöka Restaurang Kamogawa ...
Koishi och Nagare kallar sig matdetektiver. Med sina listiga och kreativa utredningar tar de fram maträtter från gästernas förflutna, rätter som påminner om allt ifrån den första kärleken till människor och platser som sedan länge gått förlorade. Maten låter gästerna återuppleva deras allra viktigaste stunder, och när det förflutna länkas samman med nutiden uppstår magi.