Bli vän med sockret : att överleva i sötsaksdjungeln med en stenåldershjärna


Kartonnage

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

NJUT AV LIVETS GODA -- DET ÄR DET SUNDASTE DU KAN GÖRA

Hur ska vi förhålla oss till alla sötsaker i vår omvärld? Vår hjärna, som utvecklats i en miljö där socker var sällsynt, vill ju inget hellre än att äta alltihop. Går det att bli vän med sockret istället för att ständigt utkämpa ett krig mot sötsuget? Finns det sätt att må bättre, äta balanserat och samtidigt njuta av livets goda?

I Bli vän med sockret visar Sara Ask att det -- utifrån tillgänglig forskning -- finns goda skäl att ompröva vår relation till socker. Det är en ögonöppnande guide till att överleva i sötsaksdjungeln, med ett tydligt budskap: fokusera inte så mycket på detaljerna, det är helheten som spelar roll.

*

Sara Ask är dietist och kokboksförfattare, bl.a. till succéboken Mera vego.

Produktinfo

Sara Ask

Sara Ask är skribent och dietist med lång klinisk erfarenhet från Karolinska universitetssjukhuset. För henne är matglädje en av nycklarna till ett hälsosamt liv. Hon föreläser ofta runtom i landet, för såväl allmänheten som för kockar, pedagoger och sjukvårdspersonal och syns då och då i teve. Huvudbudskapet är att se på maten som en del i en större helhet i stället för att stirra sig blind på enskilda ingredienser. Sara Ask har skrivit flera kokböcker och faktaböcker om mat, bland annat bästsäljarna "Mera Vego" och "Ännu Mera Vego" samt tillsamans med Tareq Taylor den av Måltidsakademien prisbelönta Det goda livet.

NJUT AV LIVETS GODA -- DET ÄR DET SUNDASTE DU KAN GÖRA

Hur ska vi förhålla oss till alla sötsaker i vår omvärld? Vår hjärna, som utvecklats i en miljö där socker var sällsynt, vill ju inget hellre än att äta alltihop. Går det att bli vän med sockret istället för att ständigt utkämpa ett krig mot sötsuget? Finns det sätt att må bättre, äta balanserat och samtidigt njuta av livets goda?

I Bli vän med sockret visar Sara Ask att det -- utifrån tillgänglig forskning -- finns goda skäl att ompröva vår relation till socker. Det är en ögonöppnande guide till att överleva i sötsaksdjungeln, med ett tydligt budskap: fokusera inte så mycket på detaljerna, det är helheten som spelar roll.

*

Sara Ask är dietist och kokboksförfattare, bl.a. till succéboken Mera vego.

Produktinfo
Om Sara Ask