Airfryer-kokboken : snabbt, hälsosamt och läckert


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Airfryern - en av våra mest populära köksmaskiner!

Här finns recepten och metoderna som behövs för att du ska lyckas med din airfryer. Laga allt från snacks och luftfriterat, till kött, kyckling, vegetariskt och fiskrätter och även bakning och desserter.

En airfryer har låg energiförbrukning och maten blir krispig och smakrik med en lägre mängd fett än vid stekning och ugnstillagning.

Jenny Tschiesche är känd som "The Lunchbox Doctor". Hon har hittills givit ut fem kokböcker.  Hon har ett instagramkonto som heter @lunchboxdoctor. Jenny håller workshops på arbetsplatser, sportklubbar och skolor för att berätta om vetenskapen bakom hälsosamma matvanor och hur du kan laga näringsrik och god mat. Hennes mål är att ge andra möjlighet att göra de bästa valen av mat och dryck för att stödja sin egen hälsa, välbefinnande och för att optimera prestanda. Hon är skribent för flera tidningar; The Guardian, The Mail, The Express och Top Santé.

Produktinfo

Airfryern - en av våra mest populära köksmaskiner!

Här finns recepten och metoderna som behövs för att du ska lyckas med din airfryer. Laga allt från snacks och luftfriterat, till kött, kyckling, vegetariskt och fiskrätter och även bakning och desserter.

En airfryer har låg energiförbrukning och maten blir krispig och smakrik med en lägre mängd fett än vid stekning och ugnstillagning.

Jenny Tschiesche är känd som "The Lunchbox Doctor". Hon har hittills givit ut fem kokböcker.  Hon har ett instagramkonto som heter @lunchboxdoctor. Jenny håller workshops på arbetsplatser, sportklubbar och skolor för att berätta om vetenskapen bakom hälsosamma matvanor och hur du kan laga näringsrik och god mat. Hennes mål är att ge andra möjlighet att göra de bästa valen av mat och dryck för att stödja sin egen hälsa, välbefinnande och för att optimera prestanda. Hon är skribent för flera tidningar; The Guardian, The Mail, The Express och Top Santé.

Produktinfo