Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.” BTJ

Frisk med goda bakterier

Forskning visar att tarmbakterier inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i bl.a. alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, och depression. Soki Choi visar här hur mat med goda bakterier kan stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. För att kickstarta avslöjar hon sina bästa recept på superbakteriehjältarna kimchi och kombucha.

Produktinfo
”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.” BTJ

Frisk med goda bakterier

Forskning visar att tarmbakterier inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i bl.a. alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, och depression. Soki Choi visar här hur mat med goda bakterier kan stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. För att kickstarta avslöjar hon sina bästa recept på superbakteriehjältarna kimchi och kombucha.

Produktinfo