Leveranser

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga här, slå en pling till vår kundservice på 08-696 85 50 så hjälper vi dig!

  1. Hur får jag leveransbesked och aviseringar?

   Vill du följa hur det går för din order kan du se aktuell information under Mina sidor, Orderhistorik.

   Om du angett din e-postadress så får du dessutom orderbekräftelse, leveransbesked mm via e-post. Du anger din e-postadress antingen under Mina sidor eller i kassan när du bekräftar ditt köp.

   Om du ska hämta ditt paket hos ett ombud aviseras du via sms om du registrerat ditt mobilnr hos oss. I annat fall får du en avi hem i brevlådan.

  2. SMS-avisering

   Vill du slippa få en avi hem i brevlådan och istället få en avisering direkt i din mobil när din order har anlänt till ditt utlämningsställe, så behöver du bara ange ditt mobilnummer, antingen under Mina sidor/Mina uppgifter, eller i kassan när du bekräftar ditt köp. Detta sparas sedan, så att du inte behöver fylla i dem igen nästa gång du handlar.

   I dagsläget kan Posten bara skicka sms-avsiseringar på paket som väger över 2 kg. Paket under 2 kg levereras vanligtvis direkt hem till din brevlåda. Läs mer om Påse på dörren nedan.

  3. Skickas böckerna i beställningen tillsammans?

   Ja, men om någon bok skulle bli försenad delar vi upp beställningen så att inte hela beställningen drabbas av förseningen. Självklart står vi för det extra portot.

  4. Kan ni se till att böckerna hamnar på ett särskilt serviceställe?

   Vi kan tyvärr inte påverka Postens val av utlämningsställe. Hör av dig till ditt lokala postkontor så kan de kanske hjälpa dig.

  5. Kan man ha två olika adresser i samma beställning?

   Du kan tyvärr inte dela upp en leverans när du beställer via manadensbok.se, men om du ringer till kundservice på 08-696 85 50 och lägger din beställning, så kan vi hjälpa dig.

  6. Hur lång tid tar det innan jag får mina böcker?

   I normala fall levererar vi din beställning inom 5-7 dagar. Vi reserverar oss för att böcker kan ta slut.

  7. Vad betyder det att en bok är restnoterad på min order?

   Det betyder att den tillfälligt är slut på lagret. Så snart vi får den i lager igen skickas den till dig.