Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Inspireras av Seiran Poons gröna rätter!

I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. 

I den inspirerande boken Salt & Tahini hittar du många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar.

Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.

Produktinfo

Seiran Poon

Seiran Poon är en frilansande matfotograf, receptutvecklare och skribent med fokus på grön mat. Hon driver dessutom två egna mat-communityn; det internationella communityt @saltntahini och det svenska @saltochtahini på Instagram och Tiktok. Seirans recept och fotografier har bl.a. publicerats i Thrive Magazine (USAs största växtbaserade magasin), japanska Genic Magazine och hon har även medverkat i The Drew Barrymore Show med ett av sina virala recept. Hon tänker ständigt på mat och en av de saker som ger henne mest glädje är att dela med sig av sin kärlek till mat, i hopp om att inspirera andra att ta till sig mer grön mat. Seiran bor i Stockholm och har även bott i Sydney, Australien. Hennes matlagning inspireras ofta av smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Skandinavien och Östasien.

Inspireras av Seiran Poons gröna rätter!

I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. 

I den inspirerande boken Salt & Tahini hittar du många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar.

Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.

Produktinfo
Om Seiran Poon

Just nu priser!

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 229 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 239 kr

Filmmordet i Cornwall

Fiona Leitch 219 kr 189 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 239 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket: Roslund & Sveistrup

598 kr 378 kr