Laga svamp
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Rätter som förgyller höstens middagar!
Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och tillagningen kan varieras i det oändliga!
Brukar du ta med dig svampkorgen när du är ute i skog och mark? Eller föredrar du att plocka svamp i mataffären? Oavsett vilket så guidar Martin Nordin dig i det stora utbudet av olika svampar som finns idag! Här finns tips på rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan såväl som champinjoner, ostronskivling, shiitake och portabello. Här finns höstiga favoriter som soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.
Martin Nordin
Martin Nordin har en omistlig känsla för både mat och foto. Han är bosatt i Malmö och jobbar till vardags med reklam och kommunikation. Han har tidigare skrivit Gröna burgare, som också har översatts till sex språk samt Eld, rök, grönt om hur man lagar vegetariska rätter på grill och över eld.
Rätter som förgyller höstens middagar!
Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och tillagningen kan varieras i det oändliga!
Brukar du ta med dig svampkorgen när du är ute i skog och mark? Eller föredrar du att plocka svamp i mataffären? Oavsett vilket så guidar Martin Nordin dig i det stora utbudet av olika svampar som finns idag! Här finns tips på rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan såväl som champinjoner, ostronskivling, shiitake och portabello. Här finns höstiga favoriter som soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.