Mat på en plåt : smarta middagar och andra enkla ugnsrätter
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Mums mums! Suveräna recept signerade Tareq Taylor!
"Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att laga mat! Några minuters förberedelser av ingredienserna, lägg dem på en plåt eller i en form och låt ugnen göra resten av jobbet!" Tareq Taylor
Det här är middagsmat på enklaste vis! Man sparar tid, det är mat som är enkel att laga till många och det blir mindre disk. Och att ugnslagat ger djupare smaker känner nog de flesta till.
Upplägget att laga allt på en plåt fungerar dessutom precis lika bra en stressig måndag som på helgen när det finns mer tid till matlagning.
Boken innehåller mycket grönt och lite mindre av kött, fisk och fågel. Här finns också bröd som kan användas till både varma och fyllda mackor, eller till stora brytbröd.
Pizza med olika fyllningar är en självklarhet, och till det stora kalaset kan du välja bland några härliga kakor bakade i långpanna. Och varför inte göra en hemgjord müsli när ugnen ändå är varm? Det är både gott och smart för miljön!
Rätterna präglas av Tareq Taylors sunda och smakrika måltidstänk: Bra, hälsosamma och enkla råvaror kombineras och blir till läckra middagar med kryddor från hela världen.
Tareq Taylor
Tareq Taylor är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar. Känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Trädgårdstider, Go'kväll och Lyckomaten (alla SVT). Han vann Kockarnas kamp (TV4) 2017 efter en bejublad insats och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. I ett par år har han också lagat maten i Stjärnorna på slottet (SVT). Tareq Taylor har skrivit flera kokböcker, håller ofta föreläsningar runtom i landet och driver restaurangerna Kockeriet i Malmö samt Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg (tillsammans med Paul Svensson).
Mums mums! Suveräna recept signerade Tareq Taylor!
"Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att laga mat! Några minuters förberedelser av ingredienserna, lägg dem på en plåt eller i en form och låt ugnen göra resten av jobbet!" Tareq Taylor
Det här är middagsmat på enklaste vis! Man sparar tid, det är mat som är enkel att laga till många och det blir mindre disk. Och att ugnslagat ger djupare smaker känner nog de flesta till.
Upplägget att laga allt på en plåt fungerar dessutom precis lika bra en stressig måndag som på helgen när det finns mer tid till matlagning.
Boken innehåller mycket grönt och lite mindre av kött, fisk och fågel. Här finns också bröd som kan användas till både varma och fyllda mackor, eller till stora brytbröd.
Pizza med olika fyllningar är en självklarhet, och till det stora kalaset kan du välja bland några härliga kakor bakade i långpanna. Och varför inte göra en hemgjord müsli när ugnen ändå är varm? Det är både gott och smart för miljön!
Rätterna präglas av Tareq Taylors sunda och smakrika måltidstänk: Bra, hälsosamma och enkla råvaror kombineras och blir till läckra middagar med kryddor från hela världen.