Middag i en gryta
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Laga mat med stjärnkocken!
Du kanske har sett honom laga mat i de uppskattade tv-programmen Stjärnorna på slottet, Trädgårdstider eller Tareq Taylors matresa på SVT?
Han är en av Sveriges absolut mest folkkära och prisade kockar och den här kokboken fullkomligt dignar av smarriga recept på grytor. Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker, till exempel ägna dig åt gästerna istället.
Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.
Tareq Taylor
Tareq Taylor är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar. Känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Trädgårdstider, Go'kväll och Lyckomaten (alla SVT). Han vann Kockarnas kamp (TV4) 2017 efter en bejublad insats och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. I ett par år har han också lagat maten i Stjärnorna på slottet (SVT). Tareq Taylor har skrivit flera kokböcker, håller ofta föreläsningar runtom i landet och driver restaurangerna Kockeriet i Malmö samt Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg (tillsammans med Paul Svensson).
Laga mat med stjärnkocken!
Du kanske har sett honom laga mat i de uppskattade tv-programmen Stjärnorna på slottet, Trädgårdstider eller Tareq Taylors matresa på SVT?
Han är en av Sveriges absolut mest folkkära och prisade kockar och den här kokboken fullkomligt dignar av smarriga recept på grytor. Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker, till exempel ägna dig åt gästerna istället.
Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.