Morberg Bakfickan
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Per Morberg bjuder på sina favoriter!
Det vattnas i munnen när man läser recepten i Per Morbergs nya kokbok. Här lagar han det som blivit hans signum och som han gör allra bäst – läckra, enkla och mättande klassiker.
"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn.
I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bakfickor med kvalitet. Joppes räksallad, steak minute med pommes frites, steambuns med kyckling, sjötunga Morbiére och citrontarte är några exempel. Och naturligtvis är min bakfickebok inte komplett utan pannbiff med lök.
Allt är lätt att laga och kan avnjutas i ensam ro eller med trivsamt stimmigt sällskap, precis som det ska vara på en riktigt bra bakficka."
Per Morberg
Läs mer
Per Morberg bjuder på sina favoriter!
Det vattnas i munnen när man läser recepten i Per Morbergs nya kokbok. Här lagar han det som blivit hans signum och som han gör allra bäst – läckra, enkla och mättande klassiker.
"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn.
I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bakfickor med kvalitet. Joppes räksallad, steak minute med pommes frites, steambuns med kyckling, sjötunga Morbiére och citrontarte är några exempel. Och naturligtvis är min bakfickebok inte komplett utan pannbiff med lök.
Allt är lätt att laga och kan avnjutas i ensam ro eller med trivsamt stimmigt sällskap, precis som det ska vara på en riktigt bra bakficka."
Per Morberg
Läs mer