Pajer : salta, söta, matiga och gröna
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Pajer för alla smaker!
På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.
Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.
Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Läs mer
Lena Söderström
Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.
Pajer för alla smaker!
På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.
Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.
Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Läs mer