Odla kallt : så och skörda året runt - grönsaker, sommarblommor, perenner
Kartonnage
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förläng säsongen – så och skörda året om!
Att odla kallt förlänger odlingssäsongen. Istället för att så och skörda under några få månader, kan vi så och skörda året om.
När vi odlar kallt härmar vi naturen. Frön får ligga i kall jord och gro när de behagar. Det mesta som vi odlar – grönsaker, sommarblommor, tvååriga blommor och perenner – sår vi under vintern eller kallvåren. Fördelarna är många: vi sparar tid men också plats och energi, då vi inte behöver förkultivera plantor inomhus på våren.
Kallsådda växter vänjer sig vid utomhusklimatet redan från start och blir kompakta och otroligt livskraftiga. De fullvuxna, frosttåliga grödorna och blommorna kan även stå kvar på sin växtplats på hösten, så att de kan ge skörd när annat dött av kyla.
Förläng säsongen – så och skörda året om!
Att odla kallt förlänger odlingssäsongen. Istället för att så och skörda under några få månader, kan vi så och skörda året om.
När vi odlar kallt härmar vi naturen. Frön får ligga i kall jord och gro när de behagar. Det mesta som vi odlar – grönsaker, sommarblommor, tvååriga blommor och perenner – sår vi under vintern eller kallvåren. Fördelarna är många: vi sparar tid men också plats och energi, då vi inte behöver förkultivera plantor inomhus på våren.
Kallsådda växter vänjer sig vid utomhusklimatet redan från start och blir kompakta och otroligt livskraftiga. De fullvuxna, frosttåliga grödorna och blommorna kan även stå kvar på sin växtplats på hösten, så att de kan ge skörd när annat dött av kyla.